Gastenboek

Hieronder leest u de ervaringen van klanten die reeds een vertaling door TransEef Vertalingen hebben laten uitvoeren.

Zelf iets schrijven in het Gastenboek? Dit kan onderaan deze pagina 🙂


Reacties

Gastenboek — 65 reacties

 1. Voor vertaling van teksten in Duits en Engels mail ik gelijk Eveline. Van teksten op bebording, folders, websites tot de speech van de burgemeester, het wordt allemaal gedaan. Eveline reageert altijd snel en levert top werk in top tempo. Betrouwbaar en professioneel.
  Bedankt Eveline!
  Irina Faber (gemeente Harderwijk)
  zie ook website toeristisch Harderwijk https://www.heerlijkharderwijk.nl/

 2. wij hebben Eveline gevraagd om wat informatie te vertalen voor onze Engelssprekende ouders.
  Eveline deed dit erg snel, kundig en de communicatie met Eveline is prettig.

 3. Wij hebben onze nieuwe website laten vertalen door Eveline en zijn hier zeer over te spreken. Het was binnen zeer korte tijd, met hoge kwaliteit gedaan. Als wij wederom een vertaling nodig hebben zullen wij Eveline weer raadplegen.

 4. Sinds een aantal jaren laten wij binnen onze groep voor alle 5 de bedrijven alles vertalen door Eveline. Ze levert kwalitatief heel goed werk aan en het wordt altijd binnen de afgesproken datum geleverd. Vaak nog eerder zelfs. Wij zijn enorm blij met haar diensten en we kunnen Eveline dan ook bij iedereen aanbevelen!

 5. We hebben onze website in het Spaans en Duits laten vertalen en zijn zeer tevreden over het opgeleverde werk. Eveline gaat professioneel te werk en communiceert duidelijk over oplevering en verwachting. We kunnen haar van harte aanbevelen.

 6. Wij zijn super tevreden met de vertalingen voor onze website van Transeef. Eveline werkt snel, duidelijke afspraken en goede teksten. Als we nog vertaalwerk hebben, zullen we dit zeker bij haar laten doen. Dank je wel Eveline!

 7. TransEef heeft de hele website van Vakantiepark Het Lierderholt vertaald naar het Engels en het Duits. Door een duidelijke onderlinge communicaties was het heel fijn samenwerken. Eveline reageert erg snel op de mail en als er dingen ontbraken of bijkwamen in de vertaling was dit geen probleem voor haar. Wij zullen zeker met Eveline blijven werken en kunnen haar echt aanraden!

 8. Met een (tijdelijke) internationale verhuizing voor de deur én de wens om ook in Nederland mensen te kunnen bereiken die de NL-taal niet machtig zijn, wilde ik heel graag mijn website vertaald hebben naar het Engels.

  Omdat het gevoel van de teksten heel belangrijk is voor mijn werk als fotograaf, was het belangrijk om een vertaler te vinden die dat gevoel terug kan laten komen in Engelse teksten. En dat is Eveline uitstekend gelukt! Ik word blij van de Engelse teksten die nu op mijn website staan: dank je wel Eveline voor je fantastische vertaalwerk!

 9. Super tevreden! Snel en prachtige vertalingen in Duits en Engels van mijn website! En een ongelofelijke “pluim” om deze vertalingen creatief behulpzaam en vooral probleemoplossend in mijn website aan te willen brengen. Heel veel dank Eveline voor al je hulp! Ik wens jou heel veel succes met je mooi bedrijf!

 10. Super vertaal werk en zeker ook heel snel!! nu is onze site van Restaurant Ratatouille ook mooi in Duits en Engels vertaald. http://www.rttll.nl
  Mochten we weer iets nodig hebben, dan weten we je zeker te vinden en aan te bevelen! Bedankt!! Wim & Tina Zwaart

 11. Voor de 2de keer gebruik gemaakt van de snelle vertaalservice Van Transeef voor de vertalingen naar het Frans en Engels van onze Nederlandstalige website van onze camping in Frankrijk. Snelle service en prima vertalingen!
  Dus van harte aanbevolen!

 12. Snelle reactie en offerte. Reële prijzen, vlotte doorlooptijd, kortom heel tevreden. Dank je wel Eef!
  Dirk Epke
  Zeilschool Het Veerse Gat
  Veere

 13. Evelien heeft voor ons teksten van de website en een Power Point presentatie vertaald in het Engels. Dit heeft ze goed en netjes opgepakt, binnen enkele dagen was het al klaar.

 14. Vertaling van website/ flyer/ offerte.

  Goede service. Snelle reactie. Goed vertaalwerk..
  Zeer tevreden!

 15. Evelien heeft onze teksten voor onze Bed en Breakfast vertaald in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Deze teksten zijn gebruikt in onze website http://www.BBKortlever.nl en onze teksten bij B&B-Nederland en B&B-Europa.

  Prima gedaan en behoorlijk snel en voor een goede prijs.

 16. Wij hebben al meerdere opdrachten door Eef laten uitvoeren. Ze werkt erg snel en vertaald ook een app zonder moeite. Het is erg prettig werken met haar. En de opdrachten worden netjes afgeleverd. Wij zullen nog vaker samenwerken met Eef.

 17. Eveline is snel en zeer flexibel. Binnen een week zagen we mooi resultaat. Vooral dat ze kan werken met WordPress was voor ons erg handig. We hebben op dit moment twee websites met veel succes laten vertalen naar het Engels. Daarnaast is de prijs- kwaliteitsverhouding ook uitstekend. Kortom een aanrader als er snel een goede vertalingen gewenst is!

 18. Vanaf onze aanvraag voor vertaling van onze website naar Engels en Duits hebben we vlot en gemakkelijk contact met Eveline!

  Het vertaalwerk wordt vaak al snel teruggekoppeld. Hierdoor hebben we onze website in korte tijd vertaald gekregen.

  De samenwerking verloopt soepel en laagdrempelig, waar wij erg blij mee zijn.

 19. Inmiddels verschillende malen teksten laten vertalen door Transeef voor onze webshop.
  In 1 woord geweldig, snel en vakkundig en voor een prima prijs.
  Vertalingen nodig, neem dan contact op met Transeef!!

 20. Voor het vertalen van een volledige website naar het Duits hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van TransEef. Zeer tevreden over snelheid en kwaliteit. Zeker een aanrader. Bij een volgende klus neem ik zeker weer contact op.

 21. Afgelopen maand hebben we onze website laten vertalen naar het Duits. Evelien was zeer snel en goed in het vertalen, binnen een dag hadden we de vertaling binnen. Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en kan Transeef daarom ook zeker aan iedereen aanraden.

 22. Eveline verzorgd vertalingen voor onze events, campagnes, websites etc. Hierbij is de juiste vertaling en ’tone of voice’ cruciaal voor succes. Het resultaat is altijd uitstekend en op tijd. Bij Transeef kan je snel schakelen, ook last minute (sorry Eveline 😉 en kan je vertrouwen op de juiste output.

 23. Al enige tijd maken we met tevredenheid gebruik van de diensten van Eveline om onze webshop bij te werken. Aangeleverde teksten worden snel en goed vertaald naar het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Top!

  Met vriendelijke groet, Rick
  http://www.ToyPro.com

 24. Via een collega uit het veld kwam ik bij Eveline Suijker terecht. Geen spijt van, want ze pakte de aangeboden opdracht voortvarend op. Ook het omgaan met enigszins technisch Duits (ICT-terminologie) bleek een niet al te grote hobbel. Met prettig wederzijds tussentijds overleg per e-mail losten de open vraagstukken prima op. Het werk is naar tevredenheid uitgevoerd en ik zou Eveline zeker aandragen voor vertaalwerk.
  Vriendelijke groet, Erik
  (Eikens ERP advies, Zaandam)

 25. Wij zijn uitermate tevreden over de vertaling van onze website naar het duits. Eveline is snel en flexibel. Wij zullen in de toekomst zeer zeker gebruik maken van haar diensten. Helemaal top!

 26. Wij zullen zeker nogmaals gebruik maken van de diensten van Eveline. Zij is snel, accuraat en goed georganiseerd. Bij vragen antwoord zij direct haar emails. Heel prettig!
  Voor ons heeft zij onze website vertaald van het Nederlands naar het Engels en Duits.

 27. Eveline and her team have translated a big chunk of our website into Dutch and French. Currently we are looking into other languages as well as we have been very pleased with her fast and accurate work.

 28. Wij hebben Eveline ingehuurd om grote delen van onze website te vertalen in het Duits en Frans. De opdracht is snel en accuraat uitgevoerd. We zijn zeer tevreden en zullen ook in de toekomst gebruik blijven maken van haar diensten.

 29. In de afgelopen maanden hebben wij zeer fequent gebruik gemaakt van de vertaalwerkzaamheden van Eveline. De vertaalwerkzaamheden bestonden uit verschillende soorten zakelijke vertalingen zoals documenten, brochures, Powerpoint en zeer vertrouwelijke interne documenten. Al deze vertalingen zijn op een zeer snelle en correcte wijze uitgevoerd. Ook de flexibliteit bij spoed vertalingen is perfect.Kortom een uitstekend vertaalbureau met een heldere en korte communicatielijn.

 30. In het verleden hebben wij al vaker gebruik gemaakt van de vertaalservice van Eveline, en steeds naar volle tevredenheid! Ik heb daarom geen moment getwijfeld over wie de volledige vertaling van onze nieuwe website moest gaan doen.

  Een website waarop vele verschillende vakantieverblijven zijn te bekijken en te reserveren is een complex geheel, de informatie staat op verschillende plaatsen en in verschillende systemen.
  We hebben we van te voren goed overleg gehad en ook gaandeweg steeds gezamenlijk een goede werkmethode kunnen bepalen. Eveline pakt het werk goed én voortvarend op en ondanks de vaak saaie, want veel dezelfde terugkerende informatie, blijft ze scherp.

  Heel binnenkort kunt u het resultaat van haar werk zelf beoordelen op http://www.terugnaarterschelling.nl

 31. Wielders Management representeert een hele serie attracties in Rotterdam. Iedere attractie heeft zijn eigen website met zijn eigen tekst en verhaal.

  Eveline heeft voor ons de Nederlandse tekst vertaald naar het Duits en Engels.

  De teksten die Eveline schrijft zijn niet alleen goed qua grammatica en woorden, maar ze is ook nog eens snel. Voor ons is dat erg belangrijk en wij zijn dan ook zeer tevreden over het werk dat Eveline heeft geleverd.

  Haar werk is terug te vinden op http://www.splashtours.nl, http://www.segwayrotterdam.nl, http://www.lasergamerotterdam.nl, http://www.zwartezwaanrotterdam.nl, http://www.funjet.nl, http://www.zwartezwaanevents.nl, http://www.sightseeingrotterdam.nl, http://www.segwayevents.nl en straks ook op http://www.visitrotterdam.info

 32. Al enkele jaren maak ik tot volle tevredenheid gebruik van de vertaaldiensten van Transeef. Eveline biedt een snelle service en levert prima werk tegen een goede prijs. Kortom, een aanrader!

 33. En omdat de vorige vertaalsessie van Eveline ons zeer goed was bevallen hebben wij haar onze vernieuwde website ook weer laten doen. Helemaal top!
  Daar we veel buitenlandse gasten krijgen moet de vertaling echt goed zijn en dat wordt snel en goed geregeld.

  Eveline bedankt!

  team hotel – B&B Nieuw Beusink
  Winterswijk

 34. Wij werken al enige tijd samen met Evelien en hier zijn wij zeer tevreden over! Het werk wordt altijd keurig en snel geleverd. Wij zullen ook in de toekomst veel met Evelien blijven samenwerken.
  Wij raden u Evelien ten zeerste aan.

  Het team van heerlijkehuisjes.nl

 35. Om ook internationaal te kunnen verkopen heeft TransEef vertaald naar het Frans, Italiaans en Spaans. De vertalingen werden sneller dan verwacht aangeleverd en zijn bovendien van goede kwaliteit. In de toekomst gaan we weer gebruik maken van de diensten van TransEef!

 36. Via internet zijn we in contact gekomen met Eveline. in 2013 heeft ze onze webshop vertaald in het Duits http://www.luba-pferdedecken.de
  Onlangs hebben we de site in het Frans laten vertalen.
  Het is erg prettig werken en over het geleverde werk zijn we zeer tevreden.
  Als we een nieuwe vertaling nodig hebben, doen we weer een beroep op Eveline

 37. Na al eerder een vertaalopdracht bij Eveline gedaan te hebben heb ik haar ook nu weer benaderd. Onze nieuwe menukaarten zijn keurig vertaald in het Engels en het Duits. Ook onze redelijk uitgebreide website hebben we door haar laten vertalen. Net als de vorige keer snel, vakkundig en niet duur. Kortom er tevreden dus en voor een volgende keer gaan we haar zeker weer vragen!

 38. Voor onze camperplaats hebben wij de vertaling naar Duits,Frans en Engels door Eveline laten doen. Duidelijke onderlinge communicatie en natuurlijk goed vertaald. Het tijdsbestek dat Eveline aangeeft nodig te hebben wordt altijd nageleefd, heel fijn dus!

  Al met al zijn wij zeer tevreden over Eveline!

 39. Wij zijn zeer tevreden over de vertaling van onze website door Eveline. Snel correct vriendelijk en goed meegedacht. Mochten wij nog iets vertaald willen hebben, dan weten wij wie we bellen!!

 40. Via het programma “Ik Vertrek” in contact gekomen met Eveline.
  De Duitse site van Vakantiepark Dogglywood (www.dogglywood.de) moest nog vertaald worden en dit is zeer kundig en snel door Eveline gedaan.
  Zij reageert zeer snel op mail en heeft acceptabele prijzen.

  Top gedaan Eveline en we gaan zeker nog meer laten vertalen door jou!

 41. Eveline heeft mijn levenswerk vertaald in het Engels. Dat heeft ze snel en accuraat gedaan en de komende blogs zal ze ook doen. Het contact verloopt erg prettig. Ondanks dat het werk toch wat meer was dan ze vantevoren dacht heeft ze het voor de afgesproken prijs afgehandeld. Goede service!

 42. I am a British wedding & party singer-entertainer who lives in Amsterdam. My command of Dutch is good however I needed assistance with the correct translation of my website:www.cloverjean.com. Via Offerti.nl. I received a quotation from Transeef.nl and immediately knew that because of her experience in the travel and leisure business that she was able to help me. http://www.cloverjean.com was literally translated moreover the English idioms I used and my writing style were perfectly expressed. Transeef.nl provided an affordable, quick and efficient service. After receiving the returned documents Eveline didn’t shy from her responsibilities and followed up with an after-sales customer care. I am looking forward to doing busy with Eveline again in the near future. Thank you Transeef.nl!

 43. Wij hebben onze menukaarten laten vertalen naar verschillende talen. Duits, Frans en Engels. Super snelle service en een fijn contact. De volgende keer zullen we ook zeker weer gebruik maken van de diensten van Eveline.

 44. Ik maak al geruime tijd gebruik van de vertaalkunst van Eveline.
  Ze is altijd bereikbaar, supersnel en ik ben méér dan tevreden.
  Omdat het bij mij bijna altijd om een spoedklus gaat (Ned./Duits) of (Duits/Ned) is het fantastisch dat Eveline er is. De prijs-kwaliteitverhouding is eveneens zeer goed en ik kan iedereen haar aanbevelen.

  Marleen van Eijsden

 45. Transeef heeft mijn nieuwe site geheel vertaald in het engels/duits en frans, alles keurig aangeleverd zodat het makkelijk te kopiëren was.
  De prijs was ok, en de na service is prima !
  kleine aanpassingen of toevoegingen word niet moeilijk over gedaan.

  ga zo door !

 46. Eveline is een heel professionele medewerkster, altijd bereikbaar en beschikbaar !

 47. Vorig jaar heb ik een website door Eveline naar het Duits laten vertalen.
  Ik ben erg tevreden over de gang van zaken. Ze is goed bereikbaar en reageert altijd meteen op vragen of aanpassingen. Ze is heel professioneel en gaat keurig te werk.
  De vertaling hadden we ruim binnen de afgesproken tijdsplanning binnen.
  Ik kan Eveline dan ook bij iedereen aanbevelen!

 48. GEWELDIG!
  Binnen 1 dag geregeld, een vertaling van onze ondernemingsplan naar het Duits met bijbehorend financieel overzicht.
  Geadviseerd door een makelaar in Duitsland om bij Eveline dit te regelen.
  En dan ook nog eens met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
  Mocht het nodig zijn weten wij bij wie we moeten zijn.

  Dus wij kunnen U TransEef ten zeerste aanraden!

 49. Via Marktplaats hebben we Eveline gevonden. Gevraagd naar een aantal referenties en die goed laten bekijken door een bevriende, Duitse, klant van ons. Die vond de kwaliteit zeer goed.

  Een mooie prijs kunnen maken en daarvoor binnen korte tijd de vertalingen ontvangen. Communicatie over de vertalingen verliep snel en gemakkelijk (via email).

  De website lerenmetpaarden.nl is nu geheel vertaald naar het Duits op lernenmitpferden.com.

  Als tegendienst heeft mijn man de domeinnaan voor TransEef.nl aangevraag en een eerste opzet gemaakt voor de website. Hopelijk gaat ze daarmee veel nieuwe klanten trekken 🙂

 50. Via een collega ben ik in contact gekomen met Eveline. Hij had ook zijn site door haar laten vertalen en was hier zeer positief over. Inmiddels is onze site, http://www.bergzicht.com in het Duits, Engels en Frans vertaald en dit is heel goed, snel en professioneel gedaan. Zo zie je maar weer….de beste reclame is de mond op mond reclame!!! Eveline nogmaals bedankt en ik zal Transeef.nl zeker aanbevelen bij collega’s en vrienden.

 51. Ik was op zoek naar iemand die voor mij vertalingen in het Duits en Engels kon verrichten voor mijn website http://www.equivorm.nl. Via marktplaats kwam ik bij Transeef terecht en heb haar toen gemaild haar snelle reactie en daarop volgende vertaling sprak mij enorm aan. Ik hou er van als mensen snel reageren en dan ben je bij Eveline aan het juiste adres. Onlangs heeft ze ook wat teksten voor op facebook vertaald en daarop heb ik van mijn buitenlandse contacten alleen maar lof te horen gekregen.
  Dus ik kan Transeef van harte aanbevelen.

 52. TransEef vertaalde voor mij naar het Engels, Duits en Spaans, de prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend, de snelheid van werken sprak mij zeer aan !
  Van harte aan te bevelen…

  Aart van Rijn
  Tokodelsol Spanje
  De Kavelaar Nederland

 53. Anderhalf jaar geleden zijn we met een Duitse webshop begonnen direkte-gesundheit.de

  Daar kwam veel Duits verhaalwerk bij kijken. Via een zakenrelatie met Eveline in contact gekomen. En vervolgens heeft zich een plezierige relatie ontwikkeld, want Eveline is een rustige, nuchtere dame, die haar werk zeer zorgvuldig uitvoert en ook nog binnen de afgesproken tijdsplanning.

  Het gaat nu al zover, dat als we iets in het Frans of Russisch nodig hebben, we automatisch met Eveline gaan bellen. Dat zegt genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *