Over mij

Mijn naam is Eveline Suijker, ik ben 46 jaar en woon met mijn man en twee dochters in Ede (Gelderland). Op jonge leeftijd had ik reeds belangstelling en aanleg voor talen. Om deze reden ben ik na het afronden van mijn middelbare school de HEAO-EL (Economisch-Linguïstisch, tegenwoordig IB-International Business) gaan volgen aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN). Deze opleiding combineert kennis van algemene zaken als economie/rechten met het leren van talen en biedt studenten de mogelijkheid ervaring in het buitenland op te doen en daarmee hun talenkennis te vergroten door middel van een studie/stage.

Meer over mijzelf

Mijn voorkeur ligt bij het Engels en Duits. Tijdens mijn studie heb ik 6 maanden stage gelopen bij een reclamebureau in Köln (Duitsland). Ik woonde destijds bij een Duits gezin hetgeen me de mogelijkheid bood mijn Duits in rap tempo te ontwikkelen. Bij terugkomst ben ik voor 6 maanden naar Amerika vertrokken om te gaan studeren aan The University of Tampa (Florida). Een geweldige ervaring natuurlijk, in vele opzichten!

Na het afronden van mijn studie ben ik bij een internationale machinefabrikant gaan werken waar ik verantwoordelijk was voor de vertalingen, voor de contacten met de buitenlandse klanten en voor het organiseren van beurzen in het buitenland. Tijdens de 7 jaar dat ik hier heb gewerkt, heb ik veel ervaring op kunnen doen.

TransEef

Wereldbol TransEefOude liefde roest niet: Uit mijn liefde voor talen en vertalen is 13 jaar geleden TransEef vertalingen ontstaan.