TransEef is verhuisd!

In januari 2019 zijn wij met ons gezin, en dus ook met mijn kantoor, naar een heel mooi plekje binnen Ede verhuisd. We wonen nu aan de rand van de hei, een heerlijke inspirerende, rustgevende omgeving om lekker te vertalen.

Het nieuwe campingseizoen komt er aan en dus zijn veel bestaande en nieuwe klanten druk bezig hun Site te vernieuwen of aan te passen en deze klaar voor de aftrap van het seizoen te maken. Zo heb ik deze maand de site van B&B De kleine Pol, Buitenhotel de Vreemde Vogel en die van B&B Woonschip Robbedoes vertaald.

Voor mijn vaste klant Finstral vertaal ik al een flink aantal jaar hun brochures, correspondentie etc. Eind 2018 heb ik de laatste hand aan de Nederlandse vertaling van hun nieuwe website gelegd en nog maar een weekje terug heb ik hun nieuwe brochure vertaald.

Genoeg te doen dus, en dat allemaal vanuit een heerlijk, bosrijk plekje!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Reacties zijn gesloten.