TransEef gaat een boek vertalen!

TransEef timmert intussen hard aan de weg en zit nooit stil. De afgelopen periode zijn er weer een flink aantal vertaalde Sites bijgekomen. Zo heeft B&B Buinerstee haar Site met een Engelse en Duitse vertaling uitgebreid, is de vakantiehuizensite van Heeft U al geboekt weer up to date gemaakt en hebben bijna alle huisjes nu een Duitse vertaling en is de Site van Fields of Gold (muziekvakanties) geïnternationaliseerd. Erg leuk om te doen en de fijne reacties motiveren mij alleen maar nog meer!

Op het moment ben ik bezig met de laatste vertalingen voor een prachtig mooie nieuwe club (2012) in Lemmer: Beachclub Lemmer en werk ik mee aan de lancering van Segway tours in Rotterdam via Splashtours.

Maar dan een noviteitje

Ik ga een boek vertalen. Begin mei krijg ik de definitieve teksten aangeleverd en ga ik voor het eerst een boek vertalen. Heel spannend allemaal maar ik heb er heel veel zin in. Het is een boek over Procurement (inkoop). Wordt vervolgd……

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Reacties zijn gesloten.