We naderen het einde van 2015…

De tijd gaat snel, de weken vliegen voorbij, we bevinden ons alweer in het laatste kwartaal van 2015, gewoonlijk een van de drukste kwartalen voor TransEef Vertalingen.
Er zijn weer een flink aantal mooie websites vertaald, zowel in binnenland als buitenland. Een erg leuk project was de vertaling van de Website van Ju-Ju-Be, een aanbieder van producten voor baby’s en hun mamma’s zoals bijvoorbeeld stijlvolle luiertassen.

Het seizoen voor de meeste eigenaren van vakantiehuizen zit er weer op, tijd om dus weer na te denken over het volgende seizoen, met eventuele veranderingen en aanpassingen. De mooie Site van Waddenvakantiehuizen is naar Engels en Duits vertaald en biedt allerlei leuke vakantiewoningen op de Waddeneilanden. In deze zelfde branche is de Site van Terug naar Terschelling voltooid. Als we nog even in deze branche blijven zien we dat de Site van RIB Powerboat varen naar Duits en Engels is vertaald.

bed-en-breakfastVoor Buitenboel Brabant, deelnemer aan en winnaar van het Tv-programma Bed & Breakfast is een mooie vertaling gemaakt. Wij hebben bovendien zelf van een verblijf in dit unieke B&B genoten!

Op naar de laatste twee maanden!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Reacties zijn gesloten.