TransEef Vertalingen bestaat 10 jaar!

Wow! Wat gaat de tijd snel… deze maand bestaat TransEef alweer 10 jaar. Wat een ontwikkeling is er door de jaren heen gemaakt. 10 jaar geleden begon ik heel kleinschalig met wat klein vertaalwerk van en naar Engels en Duits. Langzaam maar zeker breidde dit zich uit, zeker ook via mond-tot-mond reclame, en groeide TransEef uit naar meer dan 200 klanten, waaronder ook vele vaste klanten met terugkerend vertaalwerk.

Aangezien er ook steeds vaker vraag kwam voor andere talen en klanten het liefste alle talen bij één vertaalbureau willen neerleggen, ben ik een aantal jaren terug gaan samenwerken met een aantal kwalitatief hoogstaande vertalers. Op dit moment bied ik dus vertaalwerk van en naar 5 talen aan: Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans! De reacties van mijn klanten (zie het gastenboek) zijn nog altijd lovend!

Een drietal projecten die onlangs gerealiseerd werden

De Site van de Eusebiuskerk is vertaald, een kerk die al meer dan vijf eeuwen lang het stadsbeeld van Arnhem bepaalt. Aangezien ik zelf jarenlang in Arnhem heb gewoond was dit voor mij persoonlijk een bijzonder project.

Gewoonlijk start op 1 april het nieuwe kampeerseizoen weer, en dus zijn hieraan voorafgaand weer de nodige updates en vernieuwingen aan de Sites van verschillende klanten toegevoegd, zoals bijvoorbeeld aan de Site van Camping de Paal.

Ervaren ondernemer Serge Bierhuizen is in het Drenthse Diever een mooie Groepsaccommodatie / Appartement / B&B gestart onder de naam Aangenaam Olde Horst. Hopelijk trekt de Duitse vertaling (nog meer) Duitse gasten in de toekomst!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Reacties zijn gesloten.